user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Maskinmässor med ME

Sverige satsar stort på infrastruktur och vi blickar framåt. ME växlar upp sitt mässdeltagande genom att medverka på ett flertal mässor under 2022. Vi välkomnar dig som yrkesverksam men också dig som är ung och nyfiken på branschen.

ME kommer 2022 att medverka på tre mässor – Svenska Maskinmässan i Stockholm 2–4 juni, Load up North i Boden 25–27 augusti och Entreprenad Live i Skåne 15–17 september. På denna sida har vi samlat kommande mässor så att du enkelt och smidigt kan läsa mer och anmäla dig. Load up North och Entreprenad Live kommer dyka upp i kalendariet lite längre fram. 

Syftet med mässorna är inte bara nöje. Här knyts ovärderliga kontakter och nya nätverk växer fram som du kommer ha nytta av resten av din yrkesverksamma karriär. Det är också ett strålade tillfälle att träffa oss från ME, ställa frågor eller bara ta en kaffe i vår monter. Vi ses! 

 1. Boden

  Load Up North

  Load Up North – den enda maskinmässan norr om Stockholm och mitt i en av landets hetaste regioner just nu. Under tre intensiva mässdagar samlas entreprenadbranschen för att nätverka, umgås, utbyta kunskap och inte minst prata om behovet av att rekrytera till företagen i norr.

 2. Skåne

  Entreprenad Live

  Entreprenad Live är mässan för dig inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad. I år hålls mässan på Ring Knutstorp i Skåne. Här har du chans att skapa goda förutsättningar för bra affärer, kika in nya produkter och stärka redan befintliga relationer.

 3. München, Tyskland

  Res med ME till Bauma i München

  ME och tidningen Maskinentreprenören har en lång och populär tradition av att ordna resor till mässor för anläggningsmaskiner – däribland Bauma i München, som går av stapeln i oktober 2022.

 4. München, Tyskland

  Res med ME till Bauma i München - Endast på förfrågan

  ME och tidningen Maskinentreprenören har en lång och populär tradition av att ordna resor till mässor för anläggningsmaskiner – däribland Bauma i München, som går av stapeln i oktober 2022. Endast på förfrågan.