user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

ME lanserar nyhet på Svenska Maskinmässan

Torsdag 30 maj finns en nyhet att ladda ner till din mobil. Foto: iStock/Ryno Quantz

När det vankas maskinmässa, då är vi på ME där. På Svenska Maskinmässan på Solvalla i Stockholm 30 maj–1 juni är vi både utställare och samarbetspartner. I vår monter bjuds du på fika, tips från våra experter – och en spännande nyhet.

Svenska Maskinmässan är en renodlad maskinmässa där du kan se sprillans nya maskiner och umgås med branschen under tre dagar. Det här kan du se fram emot:

Våra experter finns på plats

I ME:s monter S:27 kan du träffa våra sakkunniga, och representanter från ME-skolan. Passa på att fråga om ditt medlemskap och dina förmåner, index, arbetsmiljö, fortbildning eller de utmaningar du står inför i ditt företagande.

ME på Svenska Maskinmässan

Registrera din gratisbiljett

Brott på agendan – träffa Larmtjänst

Medlemmarnas viktigaste fråga är brott mot företag, visar vår senaste medlemsundersökning. Vi har bjudit in organisationen Larmtjänst, som är redo att svara på frågor om stölder och säkerhet. De finns på plats i vår monter både på torsdagen och fredagen från klockan 14.

Mer om Larmtjänst

Vi lanserar app för nedladdning från 30 maj

På temat brottslighet kommer vi också presentera nästa steg i vårt arbete – en ME-version av appen Säkerhetscenter. I den kan du anmäla brott mot ditt företag på nolltid och ta del av andra fördelar.

Så här tänker vi: För att få till en förändring i polisens bekämpning av brotten i vår bransch krävs rättvisande statistik. Alla brott måste därför polisanmälas. Genom att göra det lättare att anmäla minskar mörkertalet. Kom förbi på mässan så berättar vi allt om hur appen fungerar!

Du som inte kan komma till mässan kommer självklart få all information du behöver på annat sätt, håll utkik i våra kanaler inom kort.

Mer om appen Säkerhetscenter

Förbundsstämma 31 maj

Du som är på plats på Solvalla får heller inte missa årets förbundsstämma dit alla medlemmar är välkomna. Den hålls fredag 31 maj, och vi bjuder på morgonkaffe innan och lunch efteråt.

Anmäl dig senast 28 maj och se fram emot att få stenkoll på vad som hänt inom ME det senaste året, och vad som är på gång.

Anmäl dig till stämman

Publicerad den 27 maj 2024