user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Kalender

 1. Online, dagtid

  Webbinarium för Sveriges kommuner: Index och maskinklassningslistan

  Maskinentreprenörerna fortsätter att erbjuda digitala informationsträffar riktade till dig som är upphandlingschef eller upphandlare av entreprenadmaskintjänster på Sveriges kommuner.

 2. Stockholm

  Stora Infradagen 2023

  Stora Infradagen i januari 2023 blir en storsatsning över två dagar som äger rum på Stockholm Waterfront. Välkommen att lyssna, debattera och mingla med kollegor, kunder och politiker som påverkar branschens utveckling.

 3. Åre

  Åk på ME Ski 2023 och se värlscupen i skidskytte

  Häng med på härlig skidåkning och njut av högklassig god mat. Den 9–12 mars åker vi till Åre för årets upplaga av ME Ski och för att titta på världscupen i skidskytte från VIP-platser. Vi har ett begränsat antal hotellrum till vårt förfogande, så vänta inte – anmäl dig i dag! Sista anmälningsdag är 20 december.

 4. Åre

  Regionstämma i Åre för region 1 och 2

  Välkommen på regionstämma den 10 mars 2023 för ME:s regioner 1 och 2. Ta chansen att påverka ME:s framtid och unna dig en trevlig helg i Åre. Regionstämmorna är kostnadsfria och det ingår eftermiddagsfika. Sista anmälningsdag är 2 mars.

 5. Las Vegas

  Res med ME till Conexpo i Las Vegas

  Res med ME till Conexpo i Las Vegas 13–19 mars 2023 och kombinera mässbesök med spännande upplevelser i den mytomspunna spelstaden i Nevadaöknen. På hemvägen stannar vi till i Los Angeles några dagar.