user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Intervjuer med tidigare infrastipendiater

Infrastipendiet delas ut varje år till en ung, nytänkande och kreativ maskinentreprenör. Här kan du träffa våra tidigare infrastipendiater och ta del av deras tankar om vad priset har betytt för dem.

Mikael och Andreas Isaksson_Isakssons Markteknik AB_848x363.jpg

Möt Andreas och Mikael Isaksson

Nu har vinnaren av fjolårets Infrastipendium utsetts. Det blev Kalix-bröderna Andreas och Mikael Isaksson och deras företag Isakssons Markteknik AB som fick ta emot det ärofyllda priset på Stora Infradagen 2023.

Läs mer om 2022 års stipendiat

christianNielsen-infrastipendiat-848x363.jpg.jpg

Möt Christian Nielsen

2021 års infrastipendiat har nu korats och det var Christian Nielsen, vd och ägare på Oscarssons Mark & Entreprenad AB, som fick ta emot priset under Stora Infradagen 2022. Christian har varit anställd på företaget sedan 2007 och mottot har alltid varit att "se möjligheterna, inte problemen."

Läs mer om 2021 års stipendiat

JohanJanssonInfrastipendiet848x363.jpg

Möt Johan Jansson

"Det känns som att vi har tagit rivningsarbete till en helt ny nivå när det gäller både planering och genomförande."

Läs mer om 2020 års stipendiat

Marcussons_foto Daniel Gunnarsson Greis_848x363.jpg

Möt Jonas och Robert Marcusson

"Infrastipendiet är ett kvitto på att man gör något bra och att vi har en utveckling inom bolaget – digitalt framför allt. Diplomet finns på kontoret och det ger uppmärksammas av besökare vilket är kul."

Läs mer om 2019 års stipendiat

RobinWallenius-Infrastipendiat-848x363-1023.jpg

Möt Robin Wallenius

"Branschen har utvecklats så att man måste kunna administrera och då krävs systematiska system. Beställarna kräver detta för att man ens ska få vara med och upphandla. Många kan tycka att det är besvärligt men tar man sig an det digitala så öppnar sig en helt ny marknad. Som liten firma kan man bli konkurrenskraftig."

Läs mer om 2018 års stipendiat

Anders Jordell_DSC2812_foto Ryno Quantz_848x363.jpg

Möt Anders Jordell

"Telekom är fortfarande vårt största ben, som vi successivt har ökat vår verksamhet inom. Samtidigt har vi lyckats bättre och bättre inom bygg och anläggning, vilket vi så klart är väldigt stolta och glada över."

Läs mer om 2017 års stipendiat

Rasmus Mikaelsson_Infrastipendiat 2016_foto Ryno Quantz_880x377.jpg

Möt Rasmus Mikaelsson

Den första vinnaren av Infrastipendiet var Rasmus Mikaelsson på Mikaelsson Entreprenad & Maskin AB. Priset delades ut på Stora Infradagen 2017 och Rasmus fick Infrastipendiet som "Branschens snille" 2016.

Läs mer om 2016 års stipendiat