user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Stora Infradagen

Nästa års Infradag blir större än vanligt – ett tvådagarsevent på plats på Stockholm Waterfront! Välkommen att lyssna på intressanta samtal, delta i samhällsdebatten och mingla med branschen.

Anmäl dig här

Stora Infradagen NXT GEN

Vi ses på Stockholm Waterfront 26–27 januari!

Anmäl dig här

Välkommen till Stora Infradagen

26–27 januari är det dags för ME:s årliga arrangemang igen – Stora Infradagen. Eller kanske ska vi kalla det Stora Infradagarna den här gången? 2023 års upplaga (nummer 17 i ordningen!) blir nämligen ett event som sträcker sig över två dagar. Torsdagen är vikt åt ME-medlemmar medan fredagen riktar sig till alla som är intresserade av samhällsfrågor med inriktning på infrastruktur.

Det här är Stora Infradagen

Stora Infradagen 2023 kallar vi Nxt Gen. Vi vill sätta fokus på det generationsskifte som pågår i branschen – såväl nästa generations maskiner som den kompetens som krävs framöver. Hur kan vi attrahera nya medarbetare och utveckla branschens företagare? Hur ser framtiden ut vad gäller hållbarhet, ny teknik och drivmedel? Det är bara några av de frågor vi kommer diskutera. Och på fredagskvällen samlas vi för middag, mingel och magi (med en prisbelönt illusionist). Är du redo?

Anmäl dig i dag!

Program torsdag (för ME-medlemmar)

Torsdagen är vikt åt ME-medlemmar, med Framtidsmöte på dagen och Inför Infra på kvällen. Det blir intressanta diskussioner i kombination med god mat och dryck. Dessutom kommer både Nils van der Poel och Anders Jansson på besök.

Program Stora Infradagen fredag

Fredagen startar med HUB debattforum - en intensiv debattform om entreprenadföretagens villkor. På eftermiddagen får vi höra politiker och beslutsfattare diskutera branschens viktigaste frågor om hållbarhet och kompetensförsörjning.

Program Stora Infrafesten fredag

Välkommen till en magisk afton tillsammans med kvällens toastmaster: illusionisten Pontus Lindman. Efter en trerätters middag tar DJ Choco Canel över. Var beredda på disco i högt tempo!

Snabbguide till eventet

Stora Infradagen NXT GEN blir en storsatsning över två dagar (26–27 januari) som äger rum på Stockholm Waterfront. Välkommen att lyssna på intressanta samtal, delta i samhällsdebatten och mingla med branschkollegor.

"Det här ska vara ett bra event för många"

Hampe Mobärg har varit projektledare för Stora Infradagen i flera år. Vi bad honom berätta om konceptet i stort och vad nästa års upplaga har att bjuda på. Dessutom får vi höra om hans favoritminnen från tidigare Infradagar!

Vem vill du nominera till Infrastipendiet?

För att uppmuntra till fortsatt utveckling i branschen har ME instiftat Infrastipendiet. Priset delas ut på Stora Infradagen varje år till en ung, kreativ maskinentreprenör som utmärkt sig lite extra. Nominera din kandidat senast 30 november!