user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Infrautmaningar
konferensen är fullbokad, men det finns fortfarande platser till medlemsminglet och Infrafesten.
Anmäl dig här

Stora Infradagen 2020

Den 31 januari arrangerar ME Stora Infradagen för fjortonde året i rad. Infradagen 2020 fokuserar på utmaningar och möjligheter som rör både Sverige och branschen. Klimat och hållbarhet, om Sverige ska vara ett land eller flera och hur vi ska säkra den kompetens som behövs för att klara morgondagens infrastruktur.

Infradagen avslutas med Stora Infrafesten. Temat är soul och det blir en kväll med mycket glädje och värme. Dagen innan bjuder ME dessutom in sina medlemmar till Inför Infradagen med mingel, seminarier, mat och dryck.

Välkommen till Sveriges viktigaste konferens för alla samhällsbyggare!

Stora Infrafesten

Dansa loss på Soul Night

Välkommen till årets svängigaste fest. Temat är soul och livebandet Isaac And The Soul Company går loss på scenen. Tänk glädje, tänk värme, tänk drag, tänk urladdning. 

Inför Infra

Medlemsmingel

Kvällen före Stora Infradagen hälsar vi ME:s medlemsföretag välkomna till ett informellt mingel, bara för ME:s medlemmar. Vi bjuder på intressanta samtal och seminarier, god mat och dryck, pianomusik och underhållning.

Appen

Full koll med appen

Med appen får du senaste nytt och programmet till Stora Infradagen. Här finns dessutom talare, hålltider, karta och mentometerfunktion. Du kan få information om menyer och skicka dina frågor till moderatorn.