user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: ChocoCanel, Pontus Lindman, Ryno Quantz

Stora Infrafesten

Stora Infradagen Nxt Gen blir en storsatsning över två dagar som äger rum på Stockholm Waterfront. På fredagskvällen är det dags för Stora Infrafesten med middag, underhållning och dans.

Välkommen till en magisk afton tillsammans med illusionisten (och kvällens toastmaster) Pontus Lindman. Efter en trerätters middag tar DJ Choco Canel över och öppnar upp dansgolvet.

Om illusionisten Pontus Lindman

Pontus Lindman är en prisbelönt svensk illusionist som erbjuder shower och uppträdanden världen över. 2019 gjorde han succé med "världens farligaste korttrick" (inlåst i en vattentank) i tv-programmet Britain's Got Talent. Kanske syns han snart även i svensk talangteve?

På Stora Infrafesten kommer Pontus bjuda på kortare magiska inslag under middagen, följt av kvällens huvudnummer som sker under desserten. Det blir förmodligen inga utbrytarkonster just denna kväll, men med all säkerhet trollbinder han oss ändå med modern magi, tankeläsning och suggestion!

Om DJ Choco Canel

Sandra "Choco Canel" Bergman Bellqvist är en av Stockholms mest anlitade DJ:s. Sedan många år tillbaka arbetar hon enbart med event. Med basen i Stockholm och hela världen som arbetsplats DJ:ar hon årligen på hundratals evenemang.

Hos oss på Waterfront kommer DJ Choco Canel bjuda på såväl nytt som gammalt i musikväg – från 70-talsdisco till Avicii och allt där emellan. Den som är festsugen kan se fram emot några timmar med fullt ös på dansgolvet!

 

Program Stora Infrafesten fredag 27 januari (ungefärliga tider)

18.45 Fördrink i stora salen på Stockholm Waterfront.
19.30

Kvällens toastmaster och magikern Pontus Lindman inleder kvällen.

Det blir trerätters middag med dryck som passar till.

21.30

Efter middagen öppnar DJ Choco Canel med vänner upp dansgolvet.

Lite senare serveras traditionell vickning i form av korv med bröd.

 

Anmälan

Stora Infradagen på fredagen (med HUB debattforum och konferens) är kostnadsfri.

Anmäl dig här

Publicerad den 11 oktober 2022