user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Stora Infrafesten

Foto: Peter Knutson, Ryno Quantz

Stora Infradagen äger rum 25–26 januari på Stockholm Waterfront. Fredagen avslutas med Stora Infrafesten, med trerätters middag, dansgolv och barhäng. Boka din biljett nu!

Efter en inspirerande dag med goda samtal är det dags för höjdpunkten: Stora Infrafesten. En riktig festkväll med god mat, härlig underhållning och mängder av musik. Komikern Henrik Hjelt underhåller till middagen, 7-mannabandet Haaks drar i gång partyt, och Sax-DJ Ferronato sätter stämningen till fördrinken och ser till att dansgolvet blir fullt!

Komikern Henrik Hjelt underhåller

Komikern och skådespelaren Henrik Hjelt är en av Sveriges mest uppskattade personligheter. Han har medverkat i många olika program och är känd bland annat från Parlamentet.

Vad han kommer att bjuda på hos oss på Waterfront återstår att se, men en sak är säker – det blir många skratt!

Mer om Henrik Hjelt

7-mannabandet Haaks står för musiken

Haaks är ett populärt underhållningsband med över 4 500 spelningar i bagaget. Mingel, allsång, middagsunderhållning, show, inget är omöjligt för dessa prisbelönta entertainers!

Varje fredag klockan 18.00 sänder Haaks live på sin Facebook-sida.

Mer om Haaks

DJ Ferronato drar i gång dansgolvet

Andreas Ferronato är Sveriges, och kanske Skandinaviens, mest passionerade party-DJ och popsaxofonist. Genom att kombinera sina DJ-set med sin själfulla saxofon erbjuder han en av de mest intressanta akterna i världen!

Mer om DJ Ferronato

Pris och boende

  • Deltagande på Stora Infradagen torsdag och fredag är kostnadsfritt.
  • Biljett till Stora Infrafesten fredag kostar 1 690 kronor per person (ex. moms).
  • Du som behöver boende har möjlighet att boka rum på Radisson Blu Waterfront Hotel. 30 procents rabatt fram till 20 december!