user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out
Foto: Tommy Östman

Vill du utbilda framtidens maskinförare? Skicka in din intresseanmälan idag!

Nya ME-skolor byggs upp runt om i Sverige och vi söker personer som är intresserade av att tillhöra en intressebank för att arbeta som maskininstruktör. Anmäl ditt intresse så kommer du att bli kontaktad av oss.

Arbetsuppgifter

Som maskininstruktör kommer du att vara en del av den dagliga verksamheten på någon av våra ME-skolor i landet. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara att utifrån dina erfarenheter och kunskaper kring arbete med maskin, lära ut detta till gymnasie- och komvuxelever. Arbetet innebär också en viss del administration. Till din hjälp kommer du att ha mallar och skolplaner att följa. Det finns inget krav på lärarbehörighet, men möjligheten till vidareutveckling finns.

Vi söker dig som

  • Har bred erfarenhet av anläggningsmaskiner och arbeten inom mark och anläggning.
  • Är intresserad av att jobba i en verksamhet bland ungdomar och vuxna.
  • Är ihärdig och föredrar att jobba utan pressade tidsramar.

Tjänsten passar dig som har en lång och bred erfarenhet av branschen och som är intresserad av att utveckla framtidens maskinförare.

Det är meriterande

  • Om du har erfarenhet av att ha handlett blivande maskinförare tidigare, till exempel genom att ha jobbat med lärlingar, men det är inget krav.

Övrig information om tjänsten

ME-skolan är ett dotterbolag till bransch- och arbetsgivarorganisationen Maskinentreprenörerna. Vi utbildar branschen och driver maskinförarutbildningen på gymnasieskolors bygg- och anläggningsprogram och håller vuxenutbildningar. Just nu bygger vi upp en intressebank för framtida maskininstruktörer och vi söker dig som är intresserad av att tillhöra den. Idag finns våra utbildningscenter i Bålsta, Jälla (Uppsala), Södertälje, Svalöv, Ingelstad, Varberg, Örebro och Dingle (Munkedal).

 Fyll i formuläret nedan, så kontaktar vi dig för mer information.

Intresseanmälan

Publicerad den 9 december 2016
Uppdaterad den 22 mars 2017

ME Utbildningscenter

På ME Utbildningscenter erbjuder ME-skolan maskinförarutbildning för ungdomar och vuxna. Här kan du också göra kompetensprov och komplettera ditt yrkesbevis för fler maskiner. Här förlägger vi också kurser och andra utbildningar som hålls av ME-skolan.

ME - för dig som är maskinentreprenör

ME är bransch- och arbetsgivarorganisationen för maskinentreprenörer. Vi företräder och stödjer våra medlemmar och arbetar för branschens utveckling. Vi verkar för fri företagsamhet och en sund marknadsekonomi och bevakar och påverkar branschens arbetsmarknadspolitiska frågor.

Vad gör ME för branschen?

ME driver frågor som är viktiga för branschen och som skapar jobb åt medlemmarna. Med kraften av drygt 4 000 medlemmar i ryggen gör ME skillnad.