user comment tag cross image youtube-play hammer bullhorn word document pdf document mail sign-out

Arbetsgivarstöd

Som arbetsgivare är det mycket att hålla reda på, och därför har vi samlat information som kan underlätta din vardag. Här hittar du svar på frågor om kollektivavtal, att anställa personal, löner och ersättningar med mera. Välj ämne eller område för att snabbare hitta det du söker. 

Välj ett ämne

 • Så fungerar korttidspermitteringen

  Du som maskinentreprenör kan om du har behov korttidspermittera. Korttidspermittering är en stödåtgärd under Coronapandemin som har stöd i lagen och beräknas på den lön (inklusive arbetsgivaravgifter) som motsvarar arbetstidsminskningen.
 • Förebygg risker med coronaviruset i arbetsmiljön

  Särskilda hänsyn till arbetsmiljön ska göras för att förhindra smittspridning av Covid-19. Här har vi samlat råd på hur du som arbetsgivare kan agera i olika situationer.
 • Coronaviruset och företagande

  Här har vi samlat information om hur du som företagare påverkas av coronaviruset och vilken form av stöd som finns att tillgå.
 • Coronaviruset och arbetsgivarfrågor

  På den här sidan ha vi samlat information om hur du som är arbetsgivare påverkas av coronavirusets spridning.
 • Coronaviruset och pågående entreprenader

  Det kan inte uteslutas att spridningen av coronaviruset kan medföra att pågående entreprenader påverkas. Här redogör vi för vad som gäller.

Se även

Missbruk på arbetsplatsen - så ser man tecken

Skadligt bruk är den nya termen för missbruk och för arbetsgivaren kan situationen vara svår att ta itu med, vare sig en medarbetare har problem med alkohol, narkotika, läkemedel eller spel.

Bättre arbetsmiljö i branschen

Att tänka på arbetsmiljön ökar inte bara säkerheten och hälsan, utan är också lönsamt för företaget. Se filmen och få tips av medlemsföretaget.